بدرية طلبة تنهار بالبكاء على الهواء: "الناس ظالمة"

     
العين الثالثة             عدد المشاهدات : 97 مشاهده       تفاصيل الخبر       الصحافة نت
بدرية طلبة تنهار بالبكاء على الهواء: "الناس ظالمة"

خلال حوارها ضمن برنامج "أسرار"، الذي تقدّمه الإعلامية أميرة بدر على شاشة قناة "النهار"، عبّرت الفنانة بدرية طلبة عن استيائها الشديد من التعليقات المسيئة على السوشيال ميديا التي اتهمتها بقتل زوجها عقب إعلان وفاته، قائلةً: "معرفش اللي كتبت تعليق تقول إني قتلت جوزي وسافرت... جابت الجرأة دي منين، والمحامي حلف مش هيسيبها لأن التعليق كان جزم بالقتل ومش سؤال".

وأوضحت بدرية أنها قبل وفاة زوجها بفترة قصيرة، باركت له بسبب مهرجان أُقيم باسمه في الإسكندرية، قائلةً: "كنت سايباه كويس وكنت في فرنسا بعمل مسرحية وقبلها طلعت عملت عمرة وهو متابعنا وكان كويس".

وانهارت في البكاء قائلةً: "ربنا وحده وكيلي وأنا مش بنام وأنا لحد دلوقتي رافضة إنه توفى والناس ظالمة أوي ووحشة أوي، والناس طلّقتنا وجوّزتنا وبيقولوا سابته وهو عيّان ومن الكلام ده خلّوني راجعت الكاميرات بتاعتي ممكن أكون سيبته تعبان ولقيته زي الفل".

ووجّهت بدرية حديثها الى منتقديها قائلةً: "أنتو هتكونوا أحنّ عليه مني! ولو أنا طلّقته في بينا عِشرة هحزن عليه وبنتي الكبيرة اللي كانت هنا والأحفاد عرفوا من المدرسة وانهاروا".

وتابعت: "إزاي تيجوا على واحدة عايشة معاه أكثر من 30 سنة ويقولوا إني قتلته وأنا ملحّقتش ادفنه وده اللي وجّعني وقلت لهم صوّروا فقالوا لي لا حرام وكنت عايزة اطبطب عليه ومحدّش عارف كواليس حياتنا وأنا قررت دلوقتي إني أضايق اللي ضايقوني والناس دول بيضيقوني وجوزي كان عايز يموت وهما أخدوا منه المسرح وكان في مشاكل بينه وبين اللي مأجّر المكان وحصل مشاكل فمشي وساب كل حاجة".

شارك

Google Newsstand تابعوا آخر أخبارنا المحلية وآخر المستجدات السياسية والإقتصادية عبر Google news


تابعنا على يوتيوب

تابعنا على تويتر

تابعنا على تيليجرام

تابعنا على فيسبوك

أمن الساحل الغربي يكشف سجلّ جرائم خطير لعصابة أحمد سالم حيدر

حشد نت | 642 قراءة 

استعداد لمنع استيراد الملابس الجاهزة وتوفيرها محليا بجودة افضل

نيوز لاين | 452 قراءة 

اول رد على اعتقال مدير امن عدن الاسبق في صنعاء

كريتر سكاي | 432 قراءة 

اغتصاب طفل يثير عاصفة غضب في الشارع اليمني

نيوز لاين | 402 قراءة 

لماذا محمد بن سلمان لا يفكر في وقف الحرب في اليمن؟

موقع الأول | 392 قراءة 

سلطة صنعاء توجه رسائل تحذير جديدة للنظام السعودي لهذا السبب !

نافذة اليمن | 386 قراءة 

الحوثيون من خبراء (إيرانيين) إلى خبراء (جزائريين).. تفاصيل الحرب الجديدة الخطيرة!

موقع الأول | 296 قراءة 

حلقة جديدة من ميكرفون بران | ارتياح شعبي واسع للنجاحات التي يحققها أمن مأرب (فيديو)

بران برس | 276 قراءة 

فخر الصناعة الهندية.. سقوط مقاتلة هندية في معرض دبي للطيران ومقتل الطيار وفيديو يوثق اللحظة

المشهد اليمني | 240 قراءة 

إحباط محاولة تهريب حبوب مخدرة داخل باص نقل جماعي بـمنفذ الوديعة

حشد نت | 229 قراءة